OK

Professionelle kurser i kinesisk

Kurser i kinesisk

Kinesisk er et sprog, der fylder mere og mere, særligt i erhvervslivet. Kina er ved at blive en stormagt og går forrest på mange områder, hvorfor kinesisk er et godt sprog at kunne. Derudover er kinesisk et utroligt anderledes og fascinerende sprog.

Vi tilbyder en lang række kurser i kinesisk til alt fra den rene nybegynder til den trænede taler. Uanset hvor du befinder dig, tilpasser vi niveauet i undervisningen til dig, så du effektivt kan forbedre din kinesiske kommunikation.

Fokus på dig og dit niveau

Vi har flere forskellige sprogkurser på kinesisk. Har du ingen erfaring med kinesisk, er vores introduktion og begynderkursus det rigtige sted at starte. Står du for den kinesiske kommunikation i virksomheden, kan konversationstræning eller et kursus i kinesisk forretningssprog være fordelagtigt. På den måde tager alle vores kurser udgangspunkt i dit niveau og lægger fokus på det, du gerne vil blive bedre til.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Introduktion til kinesisk

Formål

At give en solid introduktion til kinesisk sprog, kultur og mentalitet, herunder også forretningsmentalitet. Kursets fokusområder er udtale, ordforråd, høflighedsfraser og dagligdagsvendinger, så man kommer i gang med at kunne kommunikere. Desuden lægges der vægt på, at deltagerne får en viden om takt og tone i erhvervslivet og ved socialt samvær samt befolkningens nationale særpræg og skikke - dos and don’ts.

Målgruppe

Personer, der ønsker at blive i stand til at udtrykke sig på et basalt kinesisk, så man kan klare sig i den kinesiske hverdag og i kontakten til kinesiske kunder, samarbejdspartnere eller kollegaer.

Indhold

Træning i udtale. Gennemgang af dagligdagssituationer med henblik på at øge kendskabet til almindelig kinesisk sprogbrug samt kinesisk dagligdagskultur. Rollespil, der er relevante for deltagernes specifikke situation.

Konversationstræning i kinesisk

Formål

At styrke og udvikle deltagerens sproglige færdigheder i kinesisk gennem intensiv samtaletræning. At udvide det aktive ordforråd samt eventuelt at give større baggrundsviden om bl.a. kulturelle forhold. Brancherelateret sprogbrug kan inddrages i undervisningen, når det sproglige fundament er lagt.

Målgruppe

Personer, med større eller mindre forudgående kendskab til kinesisk, som skal arbejde i eller være i kontakt med Kina og som ønsker at kunne begå sig på kinesisk.

Indhold

Intensiv samtaletræning, herunder udbygning af eksisterende ordforråd, træning af nyttige udtryk og vendinger, træning i konstruktion af sætninger samt træning i forståelse og udtale. Deltagerne lærer at forstå og udtale kinesiske ord og sætninger, at samtale på kinesisk samt de basale grammatikregler. Deltagerne vil samtidig få indsigt i skik og brug samt omgangsformer i både dagligdags- og forretningslivet, ligesom aktuelt stof vil blive brugt til diskussion og eventuel samtale om Kina. Gennem dette kursus opbygges et godt kendskab til kulturelle forhold, omgangsformer samt takt, tone og høflighed. Ønsker deltagerne samtidig at fokusere på kinesisk skriftsprog, kan dette også arrangeres.

Kinesisk forretningssprog

Formål

At give deltageren større sikkerhed i almindelige kinesiske forretningsudtryk samt at give kendskab til omgangsformer, høflighedsfraser, mentalitet og kulturelle forhold.

Målgruppe

Personer, der i deres arbejde har behov for en vis grad af kinesisk.

Indhold

Samtaletræning, forhandlingssituationer og lignende. Gennemgang af omgangsformer, mentalitet og kulturforståelse. Specielt fag- og brancheorienteret sprogbrug kan indgå i undervisningen efter nærmere aftale.

"Brush-up" kursus i kinesisk

Formål

At genopfriske deltagerens forkundskaber og give den nødvendige sproglige sikkerhed i krævende situationer.

Målgruppe

Personer, med et vist kendskab til kinesisk, som ønsker at vedligeholde og styrke forudgående kundskaber i kinesisk.

Indhold

Samtaletræning, aktivering af passivt ordforråd. Specielt fag- eller brancheorienteret sprogbrug kan, i mindre omfang og efter nærmere aftale, indgå i undervisningen.

Kursus i skriftligt kinesisk

Formål

At forbedre deltagerens sproglige niveau i kinesisk med fokus på forretningskorrespondance.

Målgruppe

Personer, som varetager eller skal varetage skriftlige opgaver på kinesisk og som ønsker at kunne begå sig på kinesisk på skrift. Kurset udbydes på alle niveauer.

Indhold

Gennemgang og opstilling af forskellige kinesiske gloser og udtryksformer samt introduktion til og træning af det kinesiske skriftsprog.

Kontakt os i dag

Er du i tvivl om hvilket sprogkursus i kinesisk, der passer til dig? Det vigtigste for os er, at du får mest muligt ud af dit sprogkursus. Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til, hvad der er det rigtige valg for dig. Kontakt os i dag, hvis du vil have rådgivning eller høre nærmere om de forskellige muligheder.

Vi kan kontaktes via kontaktformularen, hvorefter vi vil vende tilbage indenfor 24 timer. Du er også meget velkommen til at ringe på telefon 8675 5211 eller skrive en mail til info@sproggruppen.dk.

Hos SprogGruppen har vi siden 1995 hjulpet både private og offentlige virksomheder med individuelle, erhvervsrettede sprogkurser. Vi skræddersyr vores løsninger til dine unikke ønsker og behov.


Skræddersyede sprogkurser til virksomheder


Hørt af kursisterne

"Det er blevet helt naturligt at smalltalke med mine kunder"

"Det er dejligt at kunne møde kunderne på deres modersmål"

"Jeg er slet ikke nervøs for åbne spørgsmål længere"

"Jeg bliver taget seriøst på en helt ny måde, når vi afholder møder"

"Dumme misforståelser er kommet ned på et minimum efter mit sprogkursus"

"Nu kan min kunde og jeg grine af sprogforviklinger, fordi jeg bedre kan forklare mig"

"De svenske mails er ikke længere et problem"

"Jeg er ikke længere nervøs for at lave præsentationer på engelsk"

"Nu er jeg ikke længere pinlig over at tale tysk"

"Efter få ganges undervisning forstod jeg allerede mine kunder meget bedre"

"Nu frygter jeg ikke længere at skulle ud at spise med vores kunder"

"Fedt med stor fleksibilitet og personlig opføglning på kurset"

"Nu tør jeg tage telefonen, når mine italienske kunder ringer"Lad os komme til jer